Hopeakolikko Krugerrand 1 oz

Krugerrand 1 oz, Etelä-Afrikka

hinta 23.5.2022 7:58
33 EUR/kpl

Kysy hinta useammalle hopeakolikolle.

Krugerrand-kolikot hallitsivat aikoinaan jalometallimarkkinoita. Kultaharkkojen kolikon alkuvuosikymmeninä Etelä-Afrikan Krugerrandin 1 unssin kultakolikoiden osuus oli 90 % maailman kultakolikoista. Muiden kultaharkkojen ohjelmien käyttöönotto 1980-luvulla yhdistettynä länsimaiden taloudelliseen boikottiin katkaisi Krugerrandin hallitsevan aseman.

Nykyään eteläafrikkalainen Krugerrand-sarja on kuitenkin edelleen yksi luotetuimmista ja suosituimmista kolikoista sijoittajien keskuudessa. Vuonna 2017 Etelä-Afrikan rahapaja juhli sarjan 50-vuotisjuhlaa lanseeraamalla ensimmäisen Silver Krugerrandin. Siirto osoittautui niin suosituksi, että rahapaja teki Silver Krugerrandista vuosittain julkaisun ja laajensi samalla markkinoille pääsyään hopean ostajille.

Paul Kruger on kaikkien vuoden 2022 1 unssin eteläafrikkalaisten hopeakrugerrand-kolikoiden etupuolella. Tämä kuvio on esiintynyt Krugerrand-sarjan kolikoissa vuodesta 1967, jolloin kultakolikot esiteltiin. Se suunniteltiin alun perin 1890-luvulla ja sitä käytettiin historiallisessa Etelä-Afrikan punnan kolikossa.

Springbok-antilooppi löytyy vuoden 2022 Etelä-Afrikan hopea-Krugerrand-kolikoiden kääntöpuolelta. Tämä kuvio on myös historiallinen Etelä-Afrikan kolikkokuvio, jota käytettiin ensimmäisen kerran 1930-luvulla. Se kuvaa Springbokia sen liikkuessa tasangoilla.

2 tapaa tilata sijoitusjalometalleja:

  1. Tilaa internetsivuiltamme tilauslomakkeella ››
  2. Lähetä sähköpostia: sijoitus@rasmussen.fi

Toimitamme tilaamasi määrän sijoitusjalometalleja vakuutettuna lähetyksenä postiennakolla tai maksusuorituksen jälkeen.


Markkinahintojen heilahteluista johtuen pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa hintoja päivän aikana. Jotta saisitte tarkan hinnan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin.


Paino: 31,103 g
Hienohopea: 31,103 g (999,9)
Halkaisija: 38,7 mm
Paksuus: 2,84 mm