Sijoita hopeaan
Hopean ostaminen kauttamme on turvallista!

Toimitamme jalometalleja vakuutettuna lähetyksenä kaikkialle Manner-Suomeen, 150 vuoden kokemus jalometalleista ja kilpailukykyiset hinnat!

Tervetuloa K.A.Rasmussen Oy:n uusille verkkosivuille ja verkkokauppaan!

Sijoita hopeaan

Kuinka ostan hopeaa?
Se on erittäin helppoa!

Mene verkkokauppaan yllä olevasta painikkeesta ja kerää ostoksesi ostoskoriin. Verkkokaupassamme on vahva sähköinen tunnistautuminen ja voit maksaa verkkopankkitunnuksilla aina 30 000 euroon saakka. Yli 30 000 €:n ostoksista lähetämme teille laskun sähköpostitse. Tarkemmat ostoprosessien kuvaukset näet klikkaamalla alla olevaa prosessikaavio kuvaa. 

Lisätietoja saatte osoitteesta: sijoitus@rasmussen.fi tai soittamalla numeroon +358 10 337 5000.

Ostoprosessien kuvaukset

Vieressä olevaa prosessikaaviokuvaa klikkaamalla avautuu pdf-tiedosto, josta näet ostoprosessien kuvaukset suurempana.

Huomioithanettei kuluttaja-asiakkaalla ole kuluttajansuojalaissa kuvattua peruuttamisoikeutta sijoitusjalometalleja koskien, sillä tuotteen hinta riippuu rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista vaihteluista, joihin emme voi vaikuttaa ja jotka voivat ilmetä peruutusaikana.´Markkinahintojen heilahtelusta johtuen pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa hintoja päivän aikana. Jotta saisitte tarkan hinnan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin puhelimitse +358 10 337 5000 tai sähköpostilla sijoitus@rasmussen.fi

Faktaa hopeasta

Hopean kemiallinen lyhenne on Ag ja se tulee latinankielisestä sanasta argentum. Puhdas hopea on kauniisti kiiltävä metalli. Hopea on kuparia pehmeämpää, mutta kultaa kovempaa, helposti taottavaa ja erittäin venyvää. Sillä on erinomainen lämmönjohtavuus ja sähkönjohtokyky. Bakteereja tappavien ominaisuuksien vuoksi hopeaa  käytetään mm. lääketieteessä sekä valmistetaan ruokailuvälineitä ja astioita. Hopean monipuolinen teollinen kysyntä tänä päivänä tekee siitä mielenkiintoisen kohteen myös sijoittajille.

Jalometallien säilytyspalvelu

K.A.Rasmussen Finland on tuonut Pohjoismaissa ensimmäisenä markkinoille palvelutuotteen, joka mahdollistaa suuremmille sijoittajille turvallisen tavan ostaa ja säilyttää kultaharkot. Asiakas voi palvelun avulla myös joustavasti lisätä omistusta, tai myydä K.A.Rasmussen Oy:lle säilytyksessä oleva kulta. 

Lue lisää