Sijoita kultaan
Kullan ostaminen kauttamme on turvallista!

Toimitamme jalometalleja vakuutettuna lähetyksenä kaikkialle Manner-Suomeen, 150 vuoden kokemus jalometalleista ja kilpailukykyiset hinnat!

Tervetuloa K.A.Rasmussen Oy:n uusille verkkosivuille ja verkkokauppaan!

Harkot

Kuinka ostan kultaa?
Se on erittäin helppoa!

Mene verkkokauppaan yllä olevasta painikkeesta ja kerää ostoksesi ostoskoriin. Verkkokaupassamme on vahva sähköinen tunnistautuminen ja voit maksaa verkkopankkitunnuksilla aina 30 000 euroon saakka. Yli 30 000 €:n ostoksista lähetämme teille laskun sähköpostitse. Tarkemmat ostoprosessien kuvaukset näet klikkaamalla alla olevaa prosessikaavio kuvaa. 

Lisätietoja saatte osoitteesta: sijoitus@rasmussen.fi tai soittamalla numeroon +358 10 337 5000.

Ostoprosessien kuvaukset

Vieressä olevaa prosessikaaviokuvaa klikkaamalla avautuu
pdf-tiedosto, josta näet ostoprosessien kuvaukset suurempana.

Huomioithanettei kuluttaja-asiakkaalla ole kuluttajansuojalaissa kuvattua peruuttamisoikeutta sijoitusjalometalleja koskien, sillä tuotteen hinta riippuu rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista vaihteluista, joihin emme voi vaikuttaa ja jotka voivat ilmetä peruutusaikana.´Markkinahintojen heilahtelusta johtuen pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa hintoja päivän aikana. Jotta saisitte tarkan hinnan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin puhelimitse +358 10 337 5000 tai sähköpostilla sijoitus@rasmussen.fi
Jalometallin jalostus

Kuinka voin olla varma, että kulta on aitoa?

Harkkokulta ilmaistaan tuhannesosina 999,9% ja se vastaa 24 karaattia. Jokaisen uuden harkon mukana on sertifikaatti ja sarjanumero, joka vastaa harkkoa. Me K.A.Rasmussenilla työskentelemme yhden maailman sijoitetuimman ja tunnetuimman harkkojen valmistajan sveitsiläisen UBS Pankin kanssa. UBS:n leima on ollut jo pitkään tae hyväksytystä kullasta.

Faktaa kullasta

Kullan latinankielinen nimi Aurum tarkoittaa “aamuruskoa”. Siitä tulee myös kullan kemiallinen lyhenne AU. Kullan ostovoima ja arvo on säilynyt vakaana. pitkällä tähtäimellä. Kulta on helppo muuttaa rahaksi kaikkialla. Sama koskee myös muita jalometalleja. 
“Troy ounce” (oz) on kullan kansainvälinen painomitta. Yksi troy ounce (1 oz) on 31,1035 g. Kullan arvo määritellään päivittäin Lontoon, Tokion ja New yorkin suurissa metallipörsseissä.

Jalometallien säilytyspalvelu

K.A.Rasmussen Finland on tuonut Pohjoismaissa ensimmäisenä markkinoille palvelutuotteen, joka mahdollistaa suuremmille sijoittajille turvallisen tavan ostaa ja säilyttää kultaharkot. Asiakas voi palvelun avulla myös joustavasti lisätä omistusta, tai myydä K.A.Rasmussen Oy:lle säilytyksessä oleva kulta. 

Lue lisää