Sijoita platinaan
Platinan ostaminen kauttamme on turvallista!

Toimitamme jalometalleja vakuutettuna lähetyksenä kaikkialle Manner-Suomeen, 150 vuoden kokemus jalometalleista ja kilpailukykyiset hinnat!

Tervetuloa K.A.Rasmussen Oy:n uusille verkkosivuille ja verkkokauppaan!

Osta platinaa

Kuinka ostan platinaa?
Se on erittäin helppoa!

Mene verkkokauppaan yllä olevasta painikkeesta ja kerää ostoksesi ostoskoriin. Verkkokaupassamme on vahva sähköinen tunnistautuminen ja voit maksaa verkkopankkitunnuksilla aina 30 000 euroon saakka. Yli 30 000 €:n ostoksista lähetämme teille laskun sähköpostitse. Tarkemmat ostoprosessien kuvaukset näet klikkaamalla alla olevaa prosessikaavio kuvaa. 

Lisätietoja saatte osoitteesta: sijoitus@rasmussen.fi tai soittamalla numeroon +358 10 337 5000.

Ostoprosessien kuvaukset

Vieressä olevaa prosessikaaviokuvaa klikkaamalla avautuu pdf-tiedosto, josta näet ostoprosessien kuvaukset suurempana.

Huomioithanettei kuluttaja-asiakkaalla ole kuluttajansuojalaissa kuvattua peruuttamisoikeutta sijoitusjalometalleja koskien, sillä tuotteen hinta riippuu rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista vaihteluista, joihin emme voi vaikuttaa ja jotka voivat ilmetä peruutusaikana.´Markkinahintojen heilahtelusta johtuen pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa hintoja päivän aikana. Jotta saisitte tarkan hinnan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin puhelimitse +358 10 337 5000 tai sähköpostilla sijoitus@rasmussen.fi
Platinaa

Faktaa platinasta

Platinan kemiallinen lyhenne on Pt. Etelä-Amerikan intiaanit käyttivät platinaa pienissä työkaluissa ja koruissa jo varhain. Euroopassa platina tuli tunnetuksi vasta 1700-luvulla.  Platina on harmaanvalkoinen, hieman sinertävä ja erittäin sitkeä metalli.

Platinaa on luonnossa puhtaana sekä malmeissa että saostuneena muihin metalleihin.  Platina on metallinen alkuaine, jonka järjestysluku on 78. Platinan ominaispaino on 21,5 eli se on erittäin tiheä metalli.

Sen korkea sulamispiste tekee siitä haastavan sulatuksessa ja valamisessa. Platinaa käytettiin aikaisemmin suurimmaksi osaksi koruteollisuudessa, mutta nykyään muun teollisuuden osuus on kasvanut merkittävästi. Autoteollisuudesta on tullut suurin platinan käyttäjä.

Jalometallien säilytyspalvelu

K.A.Rasmussen Finland on tuonut Pohjoismaissa ensimmäisenä markkinoille palvelutuotteen, joka mahdollistaa suuremmille sijoittajille turvallisen tavan ostaa ja säilyttää kultaharkot. Asiakas voi palvelun avulla myös joustavasti lisätä omistusta, tai myydä K.A.Rasmussen Oy:lle säilytyksessä oleva kulta. 

Lue lisää