Sijoita palladiumiin
Palladiumin ostaminen kauttamme on turvallista!

Toimitamme jalometalleja vakuutettuna lähetyksenä kaikkialle Manner-Suomeen, 150 vuoden kokemus jalometalleista ja kilpailukykyiset hinnat!

Tervetuloa K.A.Rasmussen Oy:n uusille verkkosivuille ja verkkokauppaan!

Kuinka ostan palladiumia

Kuinka ostan palladiumia?
Se on erittäin helppoa!

Mene verkkokauppaan yllä olevasta painikkeesta ja kerää ostoksesi ostoskoriin. Verkkokaupassamme on vahva sähköinen tunnistautuminen ja voit maksaa verkkopankkitunnuksilla aina 30 000 euroon saakka. Yli 30 000 €:n ostoksista lähetämme teille laskun sähköpostitse. Tarkemmat ostoprosessien kuvaukset näet klikkaamalla alla olevaa prosessikaavio kuvaa. 

Lisätietoja saatte osoitteesta: sijoitus@rasmussen.fi tai soittamalla numeroon +358 10 337 5000.

Ostoprosessien kuvaukset

Vieressä olevaa prosessikaaviokuvaa klikkaamalla avautuu pdf-tiedosto, josta näet ostoprosessien kuvaukset suurempana.

Huomioithanettei kuluttaja-asiakkaalla ole kuluttajansuojalaissa kuvattua peruuttamisoikeutta sijoitusjalometalleja koskien, sillä tuotteen hinta riippuu rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista vaihteluista, joihin emme voi vaikuttaa ja jotka voivat ilmetä peruutusaikana.´Markkinahintojen heilahtelusta johtuen pidätämme itsellämme oikeuden tarkistaa hintoja päivän aikana. Jotta saisitte tarkan hinnan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin puhelimitse +358 10 337 5000 tai sähköpostilla sijoitus@rasmussen.fi

Faktaa palladiumista

Palladiumin kemiallinen lyhenne on Pd. Palladium on jalometalli, joka kuuluu platinametallien ryhmään. Muut platinametallit ovat platina, osmium, iridium, rutenium ja rhodium. Platinametallit ovat arvokkaita harvinaisuutensa vuoksi. Palladium on metallinen alkuaine, jonka järjestysluku on 46 ja jonka ominaispaino on 12. Palladium on varsin kevyt, pehmeä ja helposti muokattava materiaali. Väriltään se on hopeanharmaa ja sillä on platinametalleista pienin tiheys ja matalin sulamispiste. Palladium tarjoaa vaihtoehdon ajan myötä tummuvalle hopealle ja hintavalle platinalle. Palladium tunnetaan hyvänä vedyn absorboijana. Palladiumia käytetään eniten autojen katalysaattoreissa, jossa se toimii ilmaa puhdistavana elementtinä.

Pd palladium

Jalometallien säilytyspalvelu

K.A.Rasmussen Finland on tuonut Pohjoismaissa ensimmäisenä markkinoille palvelutuotteen, joka mahdollistaa suuremmille sijoittajille turvallisen tavan ostaa ja säilyttää kultaharkot. Asiakas voi palvelun avulla myös joustavasti lisätä omistusta, tai myydä K.A.Rasmussen Oy:lle säilytyksessä oleva kulta. 

Lue lisää